ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

«Οὐδὲν ὁ μάγειρος τοῦ ποιητοῦ διαφέρει»
(Αθήναιος Δειπνοσοφιστές. 1.7f)

Σε τίποτα δεν διαφέρει ο μάγειρας από τον ποιητή διαβάζουμε σε έργο του Αθήναιου τον 3ο αιώνα μ. Χ. Είχε δίκιο. Η μαγειρική είναι τέχνη με ιστορία και ολόκληρη φιλοσοφία πίσω της.

Μπορεί πράγματι η μαγειρική να είναι τέχνη, αλλά στην Ψαρομανία πιστεύουμε πως το καλό φαγητό δεν είναι απαραίτητο να μαγειρεύεται με πολύπλοκους ή φανταχτερούς τρόπους. Εμείς ποντάρουμε στο φρέσκο και στο τοπικό ψάρι της ατέρμονης ελληνικής θάλασσας, μαγειρεύοντας παραδοσιακά, με μεράκι και διάθεση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η Ψαρομανία, κοντά σας από το 2006, στην Κοκκινιά Αμαρουσίου. Μια οικογενειακή επιχείρηση. Μετράμε σχεδόν 3 δεκαετίες στον χώρο των ψαριών με δικά μας ιχθυοπωλεία στην Αθήνα. Η ιδέα της εστίασης ήταν κάτι που ξεκίνησε ως όνειρο, πραγματοποιήθηκε, και συνεχίζει να αποτελεί μια πορεία κατάκτησης, καθώς η μαγειρική και η θάλασσα δεν σταματούν ποτέ.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ίσχυε χωρίς εσάς, που μας προτιμάτε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε και προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, με τιμιότητα και πάθος σε αυτό που σας προσφέρουμε. Σας περιμένουμε, λοιπόν, να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας με χειροποίητες γεύσεις, οικογενειακή ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση σας ή για πληροφορίες. Ο χώρος μας διατίθεται για κάθε είδους εκδήλωση καθώς και εταιρικά γεύματα.