Αληθινά reviews από το facebook και το tripadvisor

Tripadvisor Reviews

Συνεχώς υπέροχο

Η ψαρομανία για χρόνια τώρα δικαιώνει την επιμονή των πελατών της να την θεωρούν ως άριστη επιλογή για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά σε ένα πολύ οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Ο Ηλίας, ο Δημήτρης και το υπόλοιπα προσωπικό του μαγαζιού συνεισφέρουν στην πολύ καλή εικόνα. Άριστη πρώτη ύλη, όλα φρεσκότατα και προσεγμένα.

georgemallikourtis, TripAdvisor user

Νοστιμιά!

Πολυ νόστιμα φαγητά, μεγάλες μερίδες, το προσωπικό ευγενέστατο, όμορφο περιβάλλον. Οι τιμές επίσης πολύ καλές.

panagiotiss32, TripAdvisor user

Εξαιρετικό!

Μέσα σε γειτονιά του Αμαρουσιου που δύσκολα θα πέσεις πάνω του αν δεν στο συστήσει κάποιος! Ωραίο πεντακάθαρο οικογενειακό περιβάλλον!πολύ καλες τιμες! και μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και ψαρικών να επιλέξει κανείς! Άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό!

D9073EU, TripAdvisor User

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ - ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ!!!

Πήγα προκατελειμένος γιατί σαν Πειραιώτης συνεχώς καυχιόμουνα για τις ψαροταβέρνες του Πειραιά!!! Και όμως το Μαρούσι μου έβαλε τα γυαλιά!!! (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ) Πολύ καλό φαγητό , Προσιτές τιμές Ευγενέστατο και αρτια καταρτισμένο προσωπικό. Έχει πολλές επιλογές για όλα τα "βαλάντια" χορταστικές μερίδες. Καθαρός χώρος. Πήραμε κριθαρώτο γαρίδες (Από τα ωραιότερα που έχω φάει) Τα μπαρμπούνια ψητά ήταν πεντανόστιμα και οι σαλάτες χορταστικές και νόστιμες. Η φάβα σαν να την έφαγες σπίτι σου!! Τα πέντε αστέρια είναι λίγα.

marinos1950, TripAdvisor user

Σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά!

Αναζητώντας ένα μαγαζί για ψαρικά στα βόρεια προάστια, ένας φίλος μας το πρότεινε ανεπιφύλακτα. Αν και η τοποθεσία του δε σε προιδεάζει για το τι θα ακολουθήσει (περνά σχεδόν απαρατήρητο ακόμη κι αν διέρχεσαι πεζός απ' έξω), μας εξέπληξε ευχάριστα από την πρώτη πιρουνιά! Έχουμε επισκεφθεί ήδη το μαγαζί δύο φορές σε διάστημα δύο μηνών, καθώς μας εντυπωσίασε η ποικιλία και η ιδιαιτερότητα των πιάτων που σε συνδυασμό με την απίθανη γεύση τους απογειώνουν τον ουρανίσκο. Σίγουρα θα ακολουθήσει και τρίτη επίσκεψη σύντομα.

Paraskevi Georg, TripAdvisor user

Άριστο

Η Ψαρομανία συνεχίζει να είναι ο άριστος τόπος για καλό ψάρι και θαλασσινά. Οι γεύσεις σε συναρπάζουν, το περιβάλλον φιλικό και οικογενειακό. Ο Ηλίας και ο Δημήτρης άψογοι οικοδεσπότες.

Maria Sakorafou, TripAdvisor user

Περισσότερα reviews

Διαβάστε περισσότερα reviews ή αφήστε το δικό σας:
Τηλέφωνο: 2108066519
Δάφνης 57, Μαρούσι, Αθήνα